Matcht arbeidsongeschiktheid naar arbeidsvermogen

Wij gaan voor de beste klantbeoordeling door de beste service te leveren

Bekijk ook onze klantbeoordeling op Google

Wij werken onder andere voor

Ons doel is om te voldoen aan de behoeften van onze klanten op het gebied van arbeidsdeskundig onderzoek, tweede spoor en UWV-hulp door middel van professioneel en kwalitatief hoogwaardig werk te leveren tegen een redelijke prijs.

We streven ernaar om een transparant en meedenkend partnerschap met onze klanten op te bouwen, door actief naar hun specifieke situatie en wensen te luisteren en samen met hen naar oplossingen te zoeken. Onze missie is om een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn en de productiviteit van werknemers en organisaties.

Onze werkwijze

Prijs-kwaliteit

Bij ons staat efficiency en effectiviteit centraal in onze werkprocessen, zodat we kosten kunnen besparen en deze kunnen doorberekenen aan onze klanten. Daarnaast investeren we in goed opgeleid en ervaren personeel, zodat we hoogwaardige diensten kunnen aanbieden tegen een betaalbare prijs

Persoonlijke aanpak

Bij ons staan de behoeften van klanten altijd voorop. Daarom maken we altijd een bedrijfsanalyse om te bepalen wat het belangrijkste is op gebied van arbeidsdeskundig onderzoek, UWV-hulp en spoor 2. Of het nu gaat om kostenbesparing, verzuimreductie of het bereiken van meer resultaat, we vinden altijd de beste oplossing.

Innovatie betrekken

Bij ons staat het optimaal faciliteren van mensen centraal om betere resultaten te behalen. Daarom blijven we investeren in innovatie, zoals software, nieuwe technologie en een uitgebreid netwerk. Ons hoogwaardig personeel is deskundig in het implementeren van deze innovaties in de praktijk

Ontmoet ons team

Joost Stokbroekx

Arbeidsdeskundige

Achtergrond in de HR en inmiddels jarenlange ervaring in de re-integratiebranche. Fanatiek mountainbiker.

Niels Alderding

Directeur, arbeidsdeskundige

Natuurliefhebber puur sang. Vele paden bewandeld, maar op het moment zijn roeping gevonden als arbeidsdeskundige.

José van Kemmenade

Spoor 1, 2 en 3 coach

Van origine bibliothecaris, maar nu spoor 2 coach. Mijn specialisatie ligt op gebied van LinkedIn training, jobhunting en netwerken.

Frederika Bol

Arbeidsdeskundige

Jarenlange ervaring als Hr-adviseur. Gedreven kracht van Matchvermogen. Passie voor het vak door met plezier te werken. Alleen dan kun je mensen echt vooruit helpen.

Jacqueline Rams

Spoor 1, 2 en 3 coach

Na jarenlang gewerkt te hebben in het topmanagement van Mars was het tijd voor verandering. Inmiddels met veel plezier werkzaam bij Matchvermogen.

Arva Jahangier

Spoor 1, 2 en 3 coach

Coaching vind ik het leukste wat er is. Soms betekent dit dat je harde keuzes moet voorleggen aan de cliënt in belang van de re-integratie. Mijn doel is de beste match verzorgen.

Meike Wilbrink

Spoor 1, 2 en 3 coach

Als ervaren casemanager snap ik de belangen van werkgever, werknemer en tussenpersoon. Dit combineer ik met mijn kennis en passie voor burn-out coaching.

Niels de Groot

Arbeidsdeskundige

Mede eigenaar van Best Match Re-integratie. Dochterbedrijf van NDG health en Matchvermogen B.V. Dagelijks de Beste Match verzorgen is onze missie!

Selma Stett

Spoor 1, 2 en 3 coach

Diverse rollen gehad als Quality Manager en HR adviseur. Sinds 2021 vol in de wereld van verzuim- en arbeidsongeschiktheid gedoken.

Kees Naaijkens

Spoor 1, 2 en 3 coach

Al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van jobcoaching. Passie om mensen weer aan het werk te helpen met de menselijke maat. Echte netwerker.

Sunetta Theijken

Tweede spoor begeleider

Ruime ervaring op gebied van spoor 2 en re-integratiebegeleiding. Altijd vol enthousiasme. Tweede spoor is maatwerk. Elk traject is anders!

Michelle Manders

Administratieve ondersteuning

Al velen jaren help ik startende bedrijven met officemanagement en marketing. Het leukste vind ik klanten goed op weg helpen naar de beste oplossingen.

Chaib Lajlufi

Tweede spoor coach

Een tactvolle bruggenbouwer die organiseert, motiveert en inspireert. In mijn rol als coach, opleider en adviseur richt ik me op empowerment.

Caroline Krul

Tweede spoor begeleider en coach

Specialist in Personal / Employer branding, Job marketing en social media. Hart voor het werk, maar ook voor het resultaat.

Aphrodite van den Berg

Arbeidsdeskundige

Als toekomstregisseur help ik jou in mijn rol als casemanager of arbeidsdeskundige op weg naar jouw toekomst.

Coos Balhmann

Tweede spoor coach

Als loopbaan- en re-integratiecoach, met specialisatie Stress & Burn-out, help ik klanten op basis van een evidence based aanpak.

Ank van der Veer

Tweede spoor begeleider en coach

Ik help mensen bij de zoektocht naar wat ze willen doen, zowel werk gerelateerd als privé. Hoe kun je tot een onderbouwde keuze komen?

Baukje van den Berg

Arbeidsdeskundige

Loop jij vast in je werk? Ben je op zoek naar iets anders? Of denk je: ik kan meer uit mijzelf halen? Ik help je om antwoorden te vinden.

Neem contact op voor meer informatie. Wij komen graag langs voor een kop koffie